_-_rapci_--_cerengirl_-_ Üye
Mesaj Sayısı : 30 Kayıt tarihi : 25/08/08 Yaş : 30 Nerden : aşk rüzgarının beni savurduğu ıssız ve sessiz sokaktan
| Konu: cerengirlin köşesi Salı Eyl. 23, 2008 7:40 pm | |
| öncelikle köşeme hoşgeldinizzzzz biras müzik dinleyelimmmmm flash] [/flash] birasda yazı avatarlarııı
birasda gülelim
ÖĞRENCİNİN SÖZLÜĞĞÜ Atmak : Ders anlatmak Asmak : Sözlü günü yapılan gezi Cesur : Kopya çeken kimse Çöp Kutusu : Basket potası Dalga Geçme : Ders dinleme Disiplin : Öğretmenin kozu Esnemek : Ders esnasında ortaya çıkan bulaşıcı hastalık Felç : Karnenin alınmasıyla baş gösteren hastalık Gardiyan : Nöbetçi öğretmen Hastalık : Mazeret Hayır Sever : Kopya veren Okul : Hapishane İnekleme : Çok ders çalışma Karne : Loto Kuponu Şaşkın : Yeni öğrenci Tebeşir : Cephane Komedi : Yazılıların açıklanması Veli : Ara karneden bile haberi olmayan gariban Çıkış Zili : Can kurtaran Sözlü : Ecel teri,mizan terazisi Not Defteri : Loto kağıdı Öğrenci : Hilkat garibesi,zavallı Öğretmen : Ahiret sualcisi Sınıf : Muhabbethane Ödev : Angarya
Vurgun: (Kopya sonucu)tam not alma Bayram: Dersin boş geçmesi Ecel: Yazılı sınavı Can pazarı: Bütünleme sınavı Eyvallah: 5 aldıktan sonra duyguların ifade edilmesi Fatura: Karne Fedai: Gönüllü sözlüye kalkan Geviş getirmek: Öğrencinin bilmediğini anlatmaya başlaması Külfet: Kitap taşıma Ö.S.S.: Ön silkeleme sınavı Aforoz: Okuldan atılma Fuzuli: Ev ödevi Arkadaş: Sınav anı yaklaştıkça kuvvetlenen dostluk ve kardeşlik bağı Sınav: Kabus Uyumak: İki tenefüs arası sosyal faaliyet Zil: Kurtuluş çıngırağı Gırtlak: Hocaların boşuna patlattıkları organları Kütüphane: kitap mezarlığı
Sınıf Geçmek : Tahayyül Sınıfta Kalmak : Küme düşmek Teneffüs : Kudurma saati Giriş Zili : Cenaze marşı Masal : Anlatılan ders Enflasyon : Notların öğretmen tarafından düşürülmesi Devalüasyon : Öğretmenlerin kolay sorarak başarı oranını yükseltmeleri Vaka-ı Vakvak : İyi bekleyip düşük alan öğrencilerin sözleri İstenmeyen Gün : Pazartesi İstenen Gün : Cuma En İyi Haber : Hoca Yok, ders boş, vallaha...
Evliliğin Evrimi
1. yıl:
Koca şöyle der:
"Oooo sevgilim, böyle kesik kesik öksürmen beni endişelendiriyor. Bilmiyor musun artık her yerden her türlü mikrobu kapabiliyoruz.. İşimizi şansa bırakamayız Şimdi doğruca hastaneye gidiyoruz. Seni bir görmelerini istiyorum. Sanırım birkaç gün orda dinlenmen gerekecek. Biliyorum hastane yemekleri kötü ,o yüzden sana sevdiğin ev yemeklerinden getiricem. Başhemşireyle bu konuyu ayarlamıştım bile.
2. yıl:
"Bak tatlım, bu öksürükler iyiye işaret diil. Aile doktorumuzu aradım bugün bir ara uğrayıp sana bir bakıcak. Şimdi neden gidip yatmıyorsun? Senin dinlenmen lazım."
3. yıl:
"Hayatım bırak şimdi yemek yapmayı da git yat. Ben sana yiyecek bir şeyler hazırlarım. Hey evde hazır çorba var mı?"
4. yıl:
"Bu hasta halinle kendini yormanı istemiyorum. Bulaşıkları bitirip çocukları da yıkayıp yatırdıktan sonra lütfen sen de yat dinlen..."
5. yıl:
"Madem hastasın niye bir aspirin almıyorsun?"
6. yıl:
"Orda köpek gibi hırlaycağına git banyoda gargara yap, bişey yap boğazını temizle..!"
7.yıl:
"Allah askına bu öksürükler ne zaman biticek? Etrafa saçtığın mikrop da cabası. Beni de mi hasta etmeye çalışıyorsun sen..!!!"
BİRAS DA KORKALIMMI İSTEYENLER OKUMASIN büyük bahçeli bi villada yaşayan genç bi çift, çocuklarını bakıcıya bırakıp dostlarının verdiği bi partiye gitmiş. Bakıcı kız çocukları yatırdıktan sonra televizyon seyretmeye başlamış. Bi ara telefon çalmış. Kızcağız telefonu açtığında karşısında hırıltılı bi sesle konuşan biri varmış: “Şu an üst katta çocukların başucundayım. Sen de gelsene buraya. Huhahuha!” Kız feci korkmuş haliyle. Ama kendini “Kesin salak bi telefon şakası bu” diye düşünüp sakinleştirmeye çalışmış ve televizyonun sesini sonuna kadar açmış. Telefon tekrar çalmış. Aynı hırıltılı ses yine o histerik kahkahasını attıktan sonra, “Çocukların yanındayım. Hadi sen de gel yukarı” demiş. Kız daha da korkmuş ve santrali arayarak durumu anlatmış. Santralde iyi bi kadın varmış, “Adam sizi aradığında bi’kaç dakika konuşturun. Numarayı tespit eder, sonra da polise bildiririz” diyerek kıza yardımcı olmuş. Bakıcı kız telefonu kapatır kapatmaz hemen çalmış telefon. Aynı ses yine aynı sözleri tekrar etmiş. Kız konuşmayı uzatmaya çalışmış ama sapık anlamış bunu ve hemen telefonu kapatmış. Bi’kaç dakika sonra tekrar çalmış telefon, arayan santral memuresiymiş ve panik durumdaymış: “Hemmen kaç oradan! Arayan numaranın da adresi aynı. Yukarıda bi telefon hattı daha var demek ki!”
Kız koşşa koşşa kaçmış evden. Bu arada santraldeki kadın, polisi olaydan haberdar etmiş bile. Polisler bi’kaç dak’kada adrese gelip eve girmiş. Gerçekten de üst katta elinde kocaman bi kasap satırı olan bi katil yakalamışlar. Üst kat pencerelerinin birinden eve giren sapık katil iki çocuğu öldürdükten sonra o telefonları etmeye başlamışmış.
OTOSTOPÇU HAYALET Adamın biri, biR cumartesi gecesi evine dönüyomuş. Birden 15-16 yaşlarında sevimli bi kızın yolun kenarında otostop yaptığını görmüş. Adamın da aynı yaşlarda iki kızı varmış. Hemen arabayı kızın yanına yanaştırmış, “Gece yarısı böyle ıssız bir yerde ne yapıyosunuz Allah aşkına? Bu saatte otostop mu yapılır?” demiş. Kız, “Uzun hikaye. Rica etsem beni evime götürür müsünüz? Buraya çok yakın. Bu iyiliğinizi ömür boyu unutmam” diyerek arka koltuğa oturmuş. Kızın üzerinde cicili bicili, hoş bir elbise varmış. Evinin adresini vermiş. Gerçekten de yakınmış ev. Adam eve vardığında önünde durmuş, “İşte geldik küçük hanım” diyerek arka koltuğa dönmüş ama arkada hiç kimse yokmuş. Gözlerine inanamamış tabi. Hemen arabasından inip evin kapısını çalmış. Beyaz saçlı, çok yorgun görünen yaşlı bi kadın açmış kapıyı. Adam heyecanla, “Bana inanmayacaksınız ama yoldan küçük bi kız aldım. Bana buranın adresini verdi ama tam geldiğimizde...” Yaşlı kadın adamı susturmuş, “Biliyorum, biliyorum” demiş, “Sonra da ortadan kayboldu değil mi? Bu başımıza ilk defa gelmiyo. Her cumartesi akşamı aynı şey olur...” Meğer kız bi cumartesi gecesi diskodan dönerken trafik kazası geçirmiş ve oracıkta ölmüş. Şimdi her cumartesi gecesi kazada öldüğü yerden otostop yapıp evine gelmek istiyomuş ama bunu bugüne kadar başaramamış. Kadın bunları anlatırken adamın gözü piyanonun üzerindeki kızın fotoğrafına ilişmiş. Evet, kız aynı kızmış ve üzerinde de aynı elbise varmış.
komik şiirlerle biras gülelim ama dimi
KAYNANA GELİN ATIŞMASI Gelin: Sabun koydum legene Bak başıma gelene Ben kadar taş düşe Kaynana senin tepene
Kaynana: Gelin seni oyarım Sen hizmetçi ben hanım Seni evden kovarım
Gelin: Balon gibi Kaynana Çıkmış spor yapmaya Koymayın sakın helvaya Şişmanlıktan patlıya
Kaynana: Kartal sinek avlamaz Köpek kuşa havlamaz Aklı olan gelin Kaynanaya hırlamaz
Gelin: Ey varvara varvara Ayva doldur şalvara Azmış dişlek kaynana Tırmanıyor düz duvara
Kaynana: Ben yaylada kışlarım Türlü nakış işlerim Pis gelini görünce Dayanamam dişlerim
Gelin: Kaynanamın kelini Gelin verir yemini Dırdır etme kaynana Akrep soksun dilini
Kaynana: Gelini sevmeli Ayda bir görmeli Gördün mü sövmeli Azınca dövmeli
YİYEMEYOM DOHTUR BEY
Verdiğin perhize budur gayratım, Bundan başka uyameyom dohtur bey! Üç sepet yumurta sabah kahvaltım, Teker teker sayameyom dohtur bey! İki leğen pilav bir yayık ayran, İ ster yaşlı olsun isterse yavan, Yanına kesiyom beş kilo sovan, Yeyom yeyom doyameyom dohtur bey!
Üç tencere bamya yerim birinci, Yirmi tas su içip biraz koşinci, Her yanım sökülür karnım şişinci, Sağlam göynek giyemeyom dohtur bey!
Şinciye acımdan çoktan ölürdüm, Sağolsun komşular gönderir dürüm, Bir guzudan çok yiyemem, var sözüm, Ayıp olur cayameyom dohtur bey!
Bazı az geliyo beş kasa hurma, Yedi lahanadan yapıyoz sarma, Onuda mı yedin diye hiç sorma, Utanıyom deyemeyom dohtur bey!
Günde iki çuval unum gidiyo, Avradım her sabah ekmek ediyo, Bir gazan fasille gönül ye deyo, Artırmaya gıyameyom dohtur bey!
Senede gırk dönüm bostan ekerim, Benden başka kimse yemesin derim, Gavunu, garpuzu gabuklu yerim, Aceleden soyameyom dohtur bey!
Bilmem bu işin sonu nere gider, Buyumuş gısmetim, buyumuş gader, Bir günde yediğim işte bu gader, Daha fazla yiyemeyom dohtur bey!
birazda arka plan eklesem
TEMSİLİ KIZLAR
ŞİRİN TABLOLAR
İŞŞALLAH SİZİ MEMNUN ETMİŞİMDİR VE BENDEN HERŞEY İSTEYEBİLİRSİNİZZZZZ[
En son _-_rapci_--_cerengirl_-_ tarafından Perş. Eyl. 25, 2008 7:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
x[AsenaGirl]x Admin
Mesaj Sayısı : 256 Kayıt tarihi : 25/08/08 Yaş : 29 Nerden : Dünya'dan xD
| Konu: Geri: cerengirlin köşesi Çarş. Eyl. 24, 2008 2:02 pm | |
| Gerçekten Herşey harika teşekkürLer canım benim.. Devamını bekleriss.. Ayrı ayrı ekle istersen... | |
|
Avril_Ayçe Moderatör
Mesaj Sayısı : 339 Kayıt tarihi : 03/09/08 Nerden : eVdEn xD x]] x}}
| Konu: Geri: cerengirlin köşesi Çarş. Eyl. 24, 2008 5:28 pm | |
| SÜper JaNım saol yha | |
|
Mesaj Sayısı : 30 Kayıt tarihi : 25/08/08 Yaş : 30 Nerden : aşk rüzgarının beni savurduğu ıssız ve sessiz sokaktan
| Konu: Geri: cerengirlin köşesi Çarş. Eyl. 24, 2008 7:27 pm | |
| ö.d canlarım herzaman | |
|
Avril_Ayçe Moderatör
| Konu: Geri: cerengirlin köşesi Perş. Eyl. 25, 2008 3:12 pm | |
| | |
|
| Konu: Geri: cerengirlin köşesi Perş. Eyl. 25, 2008 7:14 pm | |
| neler koyayım bu ceren emrinize amade | |
|
x[AsenaGirl]x Admin
Mesaj Sayısı : 256 Kayıt tarihi : 25/08/08 Yaş : 29 Nerden : Dünya'dan xD
| Konu: Geri: cerengirlin köşesi Paz Eyl. 28, 2008 2:24 pm | |
| dilediğini paylaşabilirsin canımm tekrar teşekkürler süperler | |
|
Avril_Ayçe Moderatör
| Konu: Geri: cerengirlin köşesi Paz Eyl. 28, 2008 7:42 pm | |
| | |