çocuğum oLsa ..akLım saLıncakta saLLanır...büyümek istemiyoruM..anneM babaM yaşLanır.. (gizemli)
Burda ümitLer keLebekLer kadar Ya$arrr.. (gizemli)
Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak, ölsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gözlerim senden önce bu hayata, inan ki son sözüm seni seviyorum olacak...(OnuurR)
MüT£VaZi OlUn.Çünki BeN MÜK€MM€LLİĞİMİ BuNa BoRçLuYuM... (rokcı güzeli)
serseri ağlarsa kimse susturamaz serseri giderse kimse durduramaz serseri severse kimse ayıramaz ve herkez benim gibi serseri olamaz (gamzelim)
Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, iş işten geçti, dediler (OnuurR)
KiM Yalan Soyledi sana? Sensiz yapamayacag1m, uyuyamayacag1m diye? iSimsiz ac1lar1m ve BEN..!! gERisi senSizlik vE kocmn bi YALAN.. (SkandaL^^)
Bugünlerde kendimde bir haller seziyorum...yüksek doz yalnızlıktan galiba, ÖLÜYORUM! (harbi_girl)
Sordum sebebini bulamadım hiç ben , belki de onun için her gece içmem... Sence de kalbim taş mıdır o kadar , gözlerim umudum seninle yok olan! (harbi_girl)
Ben vardım hep hayatta , ölürsek ayrılırdık, Sonunda hep yalanla , ölürsen ayrılırdık. . . (harbi_girl)
DöN DeMiYoRuM ArTıK ÇüNKü DöNMüYoR KiMSe! SeVeN SeVeR ZaTeN O KaLBi İsTeYiNCe... (...GiRL...)
Yönetmen benim istediğime rol veririm istediğime yol! (OrJiNaL_MaNyAq)
Ne Kяαłıиα Gıđeяıм Ne Ałαчıиα... Vαяšα Bı Dυяυм Kяαłıđα Aчαgıмα Gełıя Ałαчıđα.. ('(@sin uLuOcaK)
ραzαятєѕι вαкış∂ıк ѕαℓı тαηış∂ıк çαяşαмвα αякα∂αş∂ıк ρєяşємвє αşıк∂ıк ¢υмα çıк∂ıк ¢υмαятєѕι тαятış∂ıк ραzαя αуяıℓ∂ıк (bir knka)
AlınTıdır Msnnicklerim.net=)